„Podíl nezávislých finančních poradců na trhu dramaticky poroste,“ říká Milan Kovařík, nový obchodní ředitel Broker Trustu

7/10/2014

Finančně poradenská společnost Broker Trust má od srpna nového obchodního ředitele Milana Kovaříka.  Spolu s ním přichází i patnáct let

„Mým úkolem je využít významný potenciál společnosti Broker Trust. Jsem přesvědčen, že následujících 5 let bude ve znamení dramatického růstu podílu nezávislých finančních poradců na trhu finančních služeb a věřím, že Broker Trust je a bude tou nejlepší volbou pro všechny slušné a úspěšné finanční poradce v ČR,“ říká Milan Kovařík o své nové „misi“.

Milan Kovařík začínal jako pojišťovací makléř ve společnosti Respect, a.s. Následně působil na pozici regionálního ředitele pojištění motorových vozidel pro pražský region v České pojišťovně, kde odpovídal za výsledky obchodu i likvidaci pojistných událostí v tomto segmentu. V Allianz pojišťovně, kde pracoval na nově vytvořené pozici ředitele úseku podpory obchodu, odpovídal za kompletní zastřešení back-office obchodu. V rámci mezinárodního projektu UNIQA GROUP poté budoval síť franšízových poboček a během 4 let jeho tým otevřel téměř 100 kanceláří s necelými pěti sty finančních poradců. Před nástupem do Broker Trustu pracoval v pojišťovně Kooperativa, kde byl odpovědný za rozvoj výhradní distribuční sítě.

Mimo práci zaměstnávají 38letého, šťastně ženatého manažera jeho dvě děti. Když najde volnou chvíli, relaxuje při turistice a sportu – golfu, tenisu, squashi, nohejbalu, ale i rugby.

07.Říjen 2014