Osmý Broker kongres bude přenášet FinTV. Buďte u toho!

4/11/2014

Stovky finančních poradců a profesionálů z oborů bankovnictví, pojišťovnictví či komunikace se setkají již tento čtvrtek (6. listopadu) v rámci tradičního Broker kongresu. Největší vzdělávací akce pro finanční poradce se koná v Kongresovém centru U Hájků v Praze, tentokrát už poosmé. Jedním z hlavních témat kongresu bude aktuální situace na hypotečním trhu. Kongres bude živě přenášen na www.finTV.cz.

Je z čeho vybírat

Na účastníky čeká během jediného dne ve čtyřech sálech 25 odborných přednášek, tři workshopy a mnoho příležitostí probrat důležitá profesní témata při osobních setkáních s kolegy i zástupci finančních institucí.

Ladislav Špaček bude mluvit o komunikaci s klienty

Během kongresu vystoupí s prezentacemi řada exkluzivních hostů. „Jak se zákazníkem komunikovat co nejefektivněji a zároveň si ho udržet,“ poradí odborník na etiketu a komunikaci Ladislav Špaček. Objeví se i Jan Sadil z Hypoteční banky nebo analytik Broker Trustu Dušan Šídlo, který zhodnotí, komu se vyplatí úvěrové pojištění v bance. Vývoj hlavních regulatorních změn v roce 2014 probere Jiří Šindelář z Unie společností finančního zprostředkování a poradenství.

Sledujte kongres na finTV

Většinu přednášek bude online streamovat vzdělávací videoportál pro finanční poradce FinTV.cz. Ten prošel výraznými změnami a představí se ve zcela nové podobě. Na FinTV se objeví i záznamy z Broker kongresu pro ty, kteří se nebudou moci této výjimečné akce osobně zúčastnit. Přenos začíná v 11:00.

Výtěžek z workshopů jde na dobrou věc

Účastníci kongresu si budou moci vybrat i z poutavých workshopů od renomovaných školitelů. Odborníci z krejčovství Galard například poradí, jak správně volit profesní šatník a vyvarovat se častým chybám v odívání. Workshop od Michelle Losekoot ukáže, jak využívat síly internetu k vlastní propagaci a kouč Daniel Gamrot představí koncept efektivního řešení problémů pomocí myšlenkových map.

Peníze, které při posledním Broker Kongresu zaplatili poradci za jednotlivé workshopy, putovaly na charitativní účely. Přispěly na nákladnou terapii pětiletých dvojčat, které statečně bojují s vážnou nemocí. Potřebným budou peníze z workshopů pomáhat i po osmém Broker kongresu.

Veškeré další informace o kongresu naleznete na www.brokerkongres.cz.

4. 11. 2014