Dušan Šídlo přechází od Partners k Broker Trustu

12/2/2014

Do Broker Trustu, největší české brokerpoolové společnosti servisující nezávislé finanční poradce, nastoupil k 1. únoru 2014 Ing. Dušan Šídlo. Dlouholetý analytik finančních produktů přestupuje po dlouholetém angažmá v konkurenčním prostředí, konkrétně z finančně – poradenských společností Fincentrum a Partners Financial Services.

V Broker Trustu se Dušan Šídlo zaměří v nejbližší době zejména na tvorbu analýz a inovativní úpravy finančních produktů, přípravu srovnávacích nástrojů a poskytování odborné informační podpory. „Příchod Dušana Šídla pro nás znamená další posílení našeho analytického týmu a služeb poskytovaných nezávislým finančním poradcům. V tomto trendu budeme pokračovat a brzy představíme další novinky,“ vítá přestup výrazného analytika produktový a marketingový ředitel Broker Trustu Marek Macura.

Dušan Šídlo již více než 10 let bojuje za práva klientů na finančním trhu prostřednictvím zvyšování finanční gramotnosti. Na práci ve zcela odlišném a motivujícím prostředí, které namísto tvrdého budování manažerských kariér poskytuje kompletní servis a kvalitní zázemí finančním poradcům, se už velmi těší. „Mým profesním snem je konec předražených finančních produktů na českém finančním trhu, protože je stejně nikdo nekupuje, ani neprodává,“ komentoval své ambice na novém postu Dušan Šídlo.

12. 2. 2014