Čtrnáctý Broker kongres si bere do hledáčku hypotéky. Zúčastněte se online

31/10/2017

Ve čtvrtek 2. listopadu pořádá Broker Trust už 14. Broker kongres, největší vzdělávací akci pro nezávislé finanční poradce u nás.  Hlavním tématem budou hypotéky, které jsou v českém finančním světě stále horkým tématem. Kongresu se můžete zúčastnit i online, vysílání ze sálů pražského Kongresového centra Grandior bude živě přenášet internetová televize pro finanční poradce FinTV.

Přenos na FinTV začíná dopoledne v 11:11, kdy se mohou diváci těšit na přednášku exkluzivního hosta – Tomáše Sedláčka, hlavního ekonoma ČSOB. Vysílání pak pokračuje v 13:10, a to ze všech sálů, tedy I–IV.

Program je tradičně nabitý, účastníky čekají téměř tři desítky přednášek – prezentace hypotečních bank, stavebních spořitelen, vybraných pojišťoven a několika investičních společností. Kompletní program najdete na www.brokerkongres.cz.